Přemýšlíte jakou si postavit rekreační chatku?

Přemýšlíte jakou si postavit rekreační chatku?

Chcete si postavit chatku, nebo malý rekreační domek?

Pokud zní odpověď na některou z otázek ANO, pak přesně pro vás vznikají naše projekty na chatky s velmi malou zastavěnou plochou pro rekreační bydlení.

Chatka se zastavěnou plochou do 25 m2

Připravujeme a realizujeme studie a stavby chatek s velmi malou zastavěnou plochou pro trávení víkendových dní v zahradě, kterou máte v zahrádkářské kolonii, nebo na pozemku uprostřed přírody, kde nechcete, nebo není dovoleno postavit větší stavbu.

Naše chatky mají zastavěnou plochu klidně jen do 25 m2 a přesto v nich nechybí nic pro komfortní trávení  času pro odpočinek.

Vnitřní uspořádání chatek je provedeno tak, aby působilo vzdušně, necítili jste se v prostoru stísněně a bylo útulné a to vše tak, aby bylo vnitřní rozložení účelné.

Chatka A zastavěná i užitná plocha 25 m2 / dřevostavba z CLT panelů

Chatka B, zastavěná plocha 25 m2, užitná plocha 27 m2 / dřevostavba z CLT panelů

Obě tyto rekreační chatky vznikly ve spolupráci s architektonickou kanceláři FIX-A

Zadání bylo jednoduché:

  • chatka s malou zastavěnou plochou z CLT panelů (vrstvené, masivní dřevo)
  • vnitřní prostor, ve kterém nebude nic chybět
  • konstrukce z CLT panelů (vrstvené, masivní dřevo)
  • využití pohledovosti panelů v interiéru
  • žádné omezení v kreativitě návrhů (CLT panel má skvělé statické vlastnosti)

CLT panel je náš velmi oblíbený stavební materiál, výrobek z masivního dřeva zhotovený příčným slepením nejméně tří vrstev jednovrstvých desek, podívejte se na jeho vlastnosti a výhody

Dispozice obou chatek jsou 1+kk a přesto jim nic nechybí. Díky patru na spaní mají chatky vysoké stropy, proudí do nich hodně světla a obytná místnost je dostatečně prostorná. V chatce jsou použité CLT panely i jako pohledové stěny a interiér tak krásně zapadá do okolní přírody, působí světle, teple a příjemně.

Líbila by se vám taková nebo podobná chatka ? Neváhejte nás kontaktovat, návrh i dispozice upravíme přesně tak, aby zapadl do okolní krajiny a vy jste byly se svým rekreačním domem spokojeni.